Ida Hulkko ja Mimosa Jallow nappasivat tiistaina välieräpaikat Budapestin pitkän radan uintien toisen EM-kisoissa.

Hulkko eteni 100 metrin rintauinnin välieriin ajalla 1.07,25, ja Jallow oli viides 50 metrin selkäuinnissa kellotuksella 27,97.

Yksi päivän suomalaisonnistujista oli 100 metrin rintauinnissa ajan 1.08,59 tehnyt Veera Kiviranta, joka paransi ennätystään lähes sekunnin. Se ei onnistunut viemään naista välieriin, mutta päämatka eli 50 metrin rintauinti on vielä edessä.

Kiviranta oli hyvällä tuulella somen puolella. Tiistaiaamuna hän hehkutti Jenna Laukkasen, itsensä ja Ida Hulkon ilmeisesti muodostamaa ”tissitrioa” Instagram Storiesissa.

– ”Sä kysyt miten kovaa meen. Katon silmiin sanon vitun kovaa” JÄLLEEN UUSI ENNÄTYS 100m RINTAUINNISSA. Pikku pommi tähän päivään! Niin onnellinen, ylpeä ja iloinen emäntä täällä tällä hetkellä. Huippua nähdä että uinti menee eteenpäin, kirjoitti Kiviranta uintinsa jälkeen Instagramissa.

Kuva tästä.