Paralympialaisissa 100 metrin rintauinnin hopeamitalin jo vuonna 2012 voittanut ja sarjassaan niin 50, 100 kuin 200 metrin rintauinnin sekä 50 metrin perhosuinnin maailmanennätystä hallussaan pitävä Elena Krawzow on murtanut todellisia raja-aitoja.

27-vuotias saksalainen Krawzow on ensimmäinen paraurheilija, joka on päässyt legendaarisen Playboyn kanteen. Krawzow komeilee lehden Saksan version kannessa ja vaikka urheilijan itsensä näkökyky on vain kolme prosenttia normaalista, lukijat siristänevät silmänsä äärimmilleen.

Krawzow ei itse kuvista juuri mitään näe, mutta ei pidä tätä minään ongelmana.

– Lähtökohtaisesti olen hyvin ulospäin suuntautunut ihminen, eikä minulla ole mitään ongelmaa alastomuuden kanssa. Kuvat ovat aina esteettisesti hyvin korkeatasoisia ja minusta on hieno esitellä naisia kaikessa kauneudessaan, Krawzow totesi.

– En kuitenkaan ikinä uskoisi, että minua kysyttäisiin koskaan, joten olin pyynnöstä erittäin iloinen.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)