Anthony Joshua menetti nyrkkeilyn raskaan sarjan tittelinsä kärsittyään tappion Oleksandr Usykille. Ukrainalaisen esitys sai kosolti kehuja, mutta Joshua sai osakseen melkoisen ryöpyn arvostelua.

Yksi selkeimmin mielipiteensä ilmaisseista oli ex-mestari George Foreman. 72-vuotias Foreman näki Usykin ansainneen voittonsa täysin ja lyttäsi Joshuan otteet melkoisen suorasanaisesti. Foremanin mukaan britti ei ollut kehässä sunnuntain vastaisena yönä itsensä.

– AJ näytti pelkäävän? Hän oli kadottanut oman itsensä, Foreman laukoi Twitterissä.

Myös toinen entinen mestari Lennox Lewis ihmetteli Foremanin tavoin sitä, että Joshua näytti vain katselevan ja antoi kamppailun avaimet Usykille, joka kiitti ja käytti tilanteen hyväkseen.

– Ei noin epävarma voi olla tai odotella kahdeksanteen erään alkaakseen otella. Opi tästä ja paranna, Lewis opasti Joshuaa.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

George Foreman

@GeorgeForeman
Saw the Joshua/Usyk fight: AJ seemed afraid? He lost his identity. (should I be cautious (go 12) attack with my power?) Usyk typical southpaw “if you won’t hit me I’ll be award and hit you” something’s wrong not AJ he took his punishments. Who are you AJ?