Otto Virtasen (ATP-383) tie on noussut pystyyn Talissa pelattavan tenniksen HPP Openin ensimmäisellä kierroksella.

Intian Ramkumar Ramanathan (ATP-222) oli lopulta etevämpi erin 4-6, 6-4, 6-3.

– Oli hyvä fiilis mennä kentälle, mutta eihän se kantanut loppuun asti. Loppua kohden varmaan alkoi näkyä ettei kaikki ollut kunnossa. Tunsin ihan yhtäkkiä krampit kolmannen erän alussa. Nilkoista lähtien alkoi kramppaamaan ja jokainen iso lihas kramppasi. En ole ikinä kokenut vastaavaa. Jokin meni pahasti pieleen valmistavien päivien ruokailuissa ja tankkauksissa, kommentoi Virtanen Tennisliiton verkkosivuilla.

– Olihan tämä ottelu otettavissa kahdessa erässä. Tänään ei vaan myöskään ollut hyvä pelipäivä. Häntä vastaan on vaikea pelata, kun tulee tosi paljon verkolle ja osaa myös sekoittaa rytmiä paljon. Tänään kenttä tuntui todella hitaalta.