Suurtapahtuma on peruttu! – Odotettiin lähes kolmea tuhatta urheilijaa 58 eri maasta: ”Todella harmittavaa”

© Kuva: Suomen Lumilautaliitto

Luzernin talviuniversiadit on peruttu koronapandemian ja tiukentuneiden matkustusrajoitusten takia.

Talviuniversiadit oli määrä kilpailla Sveitsissä 11.-21.12.2021. Kisojen päänäyttämönä olisi toiminut Luzern ja sen lähikylät. Sveitsin talviuniversiadeihin odotettiin lähes kolmea tuhatta osallistujaa 58 eri maasta. Talviuniversiadeja siirrettiin jo kertaalleen ja niiden alkuperäinen ajankohta olisi ollut tammikuussa 2021.

– Talviuniversiadien peruuntuminen näin lähellä kisojen alkua on todella harmittavaa etenkin urheilijoiden kannalta. Terveysturvallisuus tulee kuitenkin tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä, Suomen joukkueenjohtaja Liisa Ahlqvist-Lehkosuo kommentoi.

Universiadit on kansainvälisen opiskelijaurheiluliiton FISUn alainen monilajinen urheilutapahtuma.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.