Jysähtääkö pian uutispommi nyrkkeilymaailmasta? Robert Heleniukselle kävisi todella karusti

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilyn raskaansarjan tilanne on ollut melkoista sirkusta viime kuukausina. Tuo näytelmä voi tulla osittain päätöksen jo tulevalla viikolla.

Viime kuukausina on pidetty lähes varmana, että Oleksandr Usyk, jolla on kolme mestaruusvyötä (WBA, IBF ja WBO), kohtaa uusintaottelussa Anthony Joshuan.

WBC-liiton mestarin Tyson Furyn tilanne ollut epävarma. Hänen leirinsä ei ole päässyt sopuun ykköshaastaja Dillian Whyten kanssa.

Nyt viritteillä on melkoinen shokkikäänne, joka on ottanut tuulta alleen. Joshualle ja Whytelle ollaan ilmeisesti valmiita tarjoamaan merkittävää taloudellista porkkanaa, jotta he väistyvät tieltä ja antavat Usykin sekä Furyn otella kiistattoman mestarin tittelistä.

– Teemme vielä töitä asian suhteen, mutta uskon, että viikonloppuna tulemme edistymään ja että meillä on sitten jotain tiedotettavaa, vihjaili Furyn promoottori Frank Warren The Sun -lehden mukaan.

– Kaikki nyrkkeilymaailmassa haluavat nähdä Usykin ja Tysonin (Fury) ottelun kiistattomasta mestaruudesta. Itse haluan nähdä sen fanina. Yritämme siis järjestää tuon ottelun.

Uutinen olisi karu Robert Heleniukselle. Hän on yksi vaihtoehto Furyn seuraavaksi vastustajaksi. WBA-liitto taas ei ole vieläkään nostanut Heleniusta Usykin ykköshaastajaksi.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.