Promoottori Bob Arum kertoi hiljattain IFL TV:lle, että Robert Helenius ja Andy Ruiz Jr. ovat vaihtoehdot Tyson Furyn seuraavaksi vastustajaksi.

Sen jälkeen tilannekuva muuttui hieman, kun WBC-liitto päätti, että Fury saisi sittenkin vähintään 80 prosenttia tuotoista, jos hän kohtaisi haastajansa Dillian Whyten. Päätöksen myötä alkoi vaikuttaa todennäköisemmältä, että Fury kohtaa sittenkin Whyten.

Furyn leiri oli uhonnut, että mies ei ottele Whytea vastaan, mikäli tämä ei taivu palkkiopyyntönsä suhteen. WBC:n päätös olikin Furyn kannalta varsin edullinen. Mikäli osapuolet eivät pääse yhteisymmärrykseen palkkionjaosta ennen 11. tammikuuta, saisi Fury 80 prosenttia palkkiosta ja Whyte 20 prosenttia.

Nyt on jälleen nähty uusi käänne. Whyten taustajoukkoihin kuuluva Eddie Hearn on nimittäin kertonut Talksportille, että he vievät WBC:n päätöksen palkkionjaosta (80/20) välimiesoikeuteen. Whyten leirin ratkaisu avaa jälleen ovea sille vaihtoehdolle, että Helenius tai Ruiz saa mahdollisuutensa Furya vastaan.

Furyn taustalla vaikuttava Frank Warren taas kertoi torstaina IFL TV:lle, että Whyten leirin kanssa ei tällä hetkellä neuvotella. Warrenin mukaan Fury ottelee joka tapauksessa seuraavaksi maaliskuussa.

Aiemmin huhuiltiin, että Fury voisi kohdata Heleniuksen maaliskuussa Manchesterissa.