Nyrkkeilyn raskaansarjan kiemurainen tilanne sai mitä ilmeisemmin ratkaisunsa torstaina, kun Tyson Fury lisäsi sosiaaliseen mediaan kuvan, jonka mukaan hän kohtaa seuraavaksi WBC-liiton ykköshaastajan Dillian Whyten.

– En malta odottaa tätä kamppailua. Britannian paras, hän kirjoitti kuvatekstissä.

Whyte on taistellut viime ajat tiukasti ottelupalkkiosta Furyn leirin kanssa ja ottelun varmistuminen on venynyt jo useita viikkoja.

Robert Heleniukselle näyttäisikin jäävän nyt luu käteen. Fury on aiemmin pitänyt suomalaista yhtenä mahdollisena vastustajana.

On myös puhuttu vaihtoehdosta, jossa Fury ottelisi kolmea mestaruusvyötä kantavaa Oleksandr Usykia vastaan kiistattomasta mestaruudesta. Tämä kuitenkin tarkoittaisi sitä, että Anthony Joshuan pitäisi ensin siirtyä ensin sivuun Usykin kohtaamisesta.

Joshuan ja Usykin promoottori Eddie Hearn väittää nyt IFL TV:lle, että Furylle annettiin kyllä mahdollisuus kohdata Usyk, mutta hän ei suostunut tähän.

Tunnettu nyrkkeilytoimittaja Michael Benson kirjoittaa asiasta Twitterissä.

Michael Benson

@MichaelBensonn
‼️ Eddie Hearn has claimed that Tyson Fury has now decided, "he doesn't wanna fight Oleksandr Usyk next". Hearn said Anthony Joshua would be willing to consider a step-aside, but Fury doesn't want Usyk and so he now expects Fury vs Whyte and Usyk vs AJ II to come next. [@IFLTV]

Katso koko haastattelu alta.