Tyson Furyn seuraava vastustaja on selvillä – Promoottori vihjaa Robert Heleniukseen liitetyn britin etsineen helppoa ottelua: ”Hänet tyrmätään”

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilyn raskaansarjan kiemurainen tilanne sai mitä ilmeisemmin ratkaisunsa torstaina, kun Tyson Fury lisäsi sosiaaliseen mediaan kuvan, jonka mukaan hän kohtaa seuraavaksi WBC-liiton ykköshaastajan Dillian Whyten.

– En malta odottaa tätä kamppailua. Britannian paras, hän kirjoitti kuvatekstissä.

Robert Heleniukselle näyttäisikin nyt jäävän luu käteen. Fury on aiemmin pitänyt suomalaista yhtenä mahdollisena vastustajana.

On myös puhuttu vaihtoehdosta, jossa Fury ottelisi kolmea mestaruusvyötä kantavaa Oleksandr Usykia vastaan kiistattomasta mestaruudesta. Tämä kuitenkin tarkoittaisi sitä, että Anthony Joshuan pitäisi ensin siirtyä ensin sivuun Usykin kohtaamisesta.

Joshuan ja Usykin promoottori Eddie Hearn kertoi aiemmin, että Furylle annettiin mahdollisuus kohdata Usyk, mutta hän välttelee ukrainalaista.

– Hän halusi maaliskuussa helpon ottelun. Nyt hän joutuu kohtaamaan Whyten ja kaiken tämän värkkäämisen jälkeen joutuu vielä tyrmätyksi.

Tunnettu nyrkkeilytoimittaja Michael Benson kirjoittaa asiasta Twitterissä.

Katso koko haastattelu alta.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.