Nyrkkeilyn raskaansarjan kiemurainen tilanne sai mitä ilmeisemmin ratkaisunsa torstaina, kun Tyson Fury lisäsi sosiaaliseen mediaan kuvan, jonka mukaan hän kohtaa seuraavaksi WBC-liiton ykköshaastajan Dillian Whyten.

– En malta odottaa tätä kamppailua. Britannian paras, hän kirjoitti kuvatekstissä.

Robert Heleniukselle näyttäisikin nyt jäävän luu käteen. Fury on aiemmin pitänyt suomalaista yhtenä mahdollisena vastustajana.

On myös puhuttu vaihtoehdosta, jossa Fury ottelisi kolmea mestaruusvyötä kantavaa Oleksandr Usykia vastaan kiistattomasta mestaruudesta. Tämä kuitenkin tarkoittaisi sitä, että Anthony Joshuan pitäisi ensin siirtyä ensin sivuun Usykin kohtaamisesta.

Joshuan ja Usykin promoottori Eddie Hearn kertoi aiemmin, että Furylle annettiin mahdollisuus kohdata Usyk, mutta hän välttelee ukrainalaista.

– Hän halusi maaliskuussa helpon ottelun. Nyt hän joutuu kohtaamaan Whyten ja kaiken tämän värkkäämisen jälkeen joutuu vielä tyrmätyksi.

Tunnettu nyrkkeilytoimittaja Michael Benson kirjoittaa asiasta Twitterissä.

Michael Benson

@MichaelBensonn
Eddie Hearn: "What Tyson Fury wants to do is have a little easy one in March. Now he's gonna have to fight Dillian Whyte and, by the way, after all this kerfuffle, he'll get beat by Dillian Whyte, he'll get knocked out by Dillian Whyte." [@IFLTV]

Katso koko haastattelu alta.