Naiset kilpailevat tuttuun tapaan Levillä pujottelun maailmancupissa ensi kaudella. Miesten pujottelua ei kuitenkaan nähdä Suomessa kolmatta vuotta putkeen. Lajilegenda Kalle Palanderin oli vaikea hyväksyä uutista.

Palander ennakoi keväällä, että Suomi on saamassa jälleen miesten maailmancupin kisat Leville. Alusta ohjelma ei kuitenkaan toteutunut.

Pujottelun maailmanmestari antoi palaa Instagram Storiesissa, kun hän sai tietää ikävästä uutisesta torstaina.

– Hieno juttu, että naisten maailmancup jatkuu Levillä, mutta suuri pettymys on, vaikka keväällä hehkutin, että miesten kisat ovat tulossa, niin eivät tulleet, kuten tuosta kalenterista huomaatte. Se on pers***. Se on huono juttu. Se on suomalaiselle alppihiihdolle huono juttu.

– Se on vasten kasvoja jälleen pieni läväytys, koska ne saatiin aikanaan kovalla duunilla. Tietenkin jollain tavalla itsekin siinä osallisena. Toivottavasti saadaan joskus miestenkin kisat. Se olisi tärkeää. Jotain ollaan tehty päin persettä, tilitti Palander.