Antti Ruuskasesta keväällä julkaistussa elämäkertakirjassa Rätingin paikka (Tammi) käsitellään myös keihäsjätin suosiota naisten keskuudessa. Puheenvuoro saa myös Ruuskasen puoliso Tuula Moilanen.

Moilanen myöntää kirjassa, että osa kohtaamisista on melkoista seurattavaa.

– Kerran oltiin nimikirjoitusjonossa kisan jälkeen ja naisia tuli suurin piirtein imemään Anttia naamasta. Minä puristin sateenvarjoa siinä vieressä. Risteilyillä Anttia revitään tanssilattialle, vaikka minä olen vieressä, Moilanen kertoi kirjassa.

Ruuskanen kommentoi itse Iltalehdelle asiaa. Hän väitti, että Moilanen ottaa asian hyvällä huumorilla.

– Kovimmat fanit, jotka ymmärtävät hyvän päälle, ovat plus 50 vuotta. Heihin on Ruuskasen pojan huumorintaju uponnut. Onhan niitä nuorempiakin, mutta ylivoimaisesti suurin fanittajaporukka ovat nämä kokeneemmat naiset, keihäslegenda sanaili Iltalehdelle.

Tästä Iltalehden juttu, jossa enemmän aiheesta.