Brasilialaisen jujutsun moninkertainen maailmanmestari Marcus ”Buchecha” Almeida tekee nykyään uraa myös vapaaottelijana. ONE-organisaatiossa otteleva brassi teki perjantaina selvää jälkeä Simon Carsonista. Huomio kiinnittyi kuitenkin lopussa aivan eri asiaan.

Kehätuomari keskeytti ottelun jo ensimmäisessä erässä, kun Almeida sai Carsonin mattoon ja pieksi häntä surutta.

Kun Almeida nousi ylös, hämmästelivät fanit näkemäänsä. Almeidan shortseissa näytti olevan niin sanotusti ”teltta pystyssä”.

– Joku oli innoissaan, kommentoi UFC:n välisarjan tähti Sean Brady näkemäänsä Twitterissä.

Faneilla lähti lapasesta, kun repivät huumoria tilanteesta. Jotkut toki halusivat muistuttaa, että näky tuskin oli se, mitä he luulivat. He uskoivat, että todellisuudessa oli kyse Almeidan alasuojista, jotka johtivat ”optiseen harhaan”.

Video tästä.