Norjan Jakob Ingebrigtsen taipui kakkoseksi miesten 1 500 metrin juoksussa Eugenen MM-kisoissa.

Norjalaisten ilta oli pettymys, sillä 400 metrin aitojen ME-mies Karsten Warholm romahti 400 metrin aitojen finaalissa seitsemänneksi ajalla 48,42. Vammoista kärsinyt norjalainen aloitti hyvin, mutta ei pystynyt pitämään vauhtia loppuun saakka.

Keski-Suomessa hymyili kuitenkin ilmeisesti yksi suomalaismies keskellä yötä. Ilta-Sanomien toimittaja Pekka Holopainen kertoi kommentissaan Kari-Pekka Kyrön reaktiosta, kun Ingebrigtsen jäi kakkoseksi Jake Wightmania vastaan.

Suomen hiihtomaajoukkueen entinen päävalmentaja näppäili tylyn tekstiviestin. ”Mahtavaa! Turska on nyljetty”, viestitti dopingkohussa aikanaan ryvettynyt Kyrö.

Tästä Ilta-Sanomien juttu.

KATSO MYÖS: Yleisurheilun MM-kisojen erikoissivu