Alica Schmidt on saanut huomiota ”maailman seksikkäimpänä naisurheilijana”. Busted Coverage -lehti antoi saksalaiselle tuon tittelin vuonna 2017. Muun muassa The Sun -lehti seuraa edelleen tarkkaan varttimailerin tekemisiä.

Schmidt on mukana myös Münchenin EM-kisoissa. 23-vuotias nainen ylsi 400 metrin matkalla välieriin. Hän jäi siinä aikaan 53,12 eikä päässyt finaaliin.

Ilta-Sanomat kertoi verkkosivuillaan tavoittaneensa Schmidtin. IS:n toimittaja kertoi kysyneensä naiselta, miltä tuo titteli tuntuu nykyään. Jutussa kerrottiin, että Schmidt tuntui kyllästyneeltä puhumaan asiasta.

Schmidt vastasi kuitenkin IS:lle.

– Sain tittelin viisi vuotta sitten. En tiedä, miksi asia on yhä tapetilla. Olen urheilija. Totta kai rakastan tehdä ohella sosiaalisen median sisältöä, mutta keskityn urheiluun, Schmidt sanoi Ilta-Sanomille.

Schmidt on suosittu somessa. Hänellä on yli kolme miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

– Some auttaa minua, koska sen avulla on helpompaa pystyä elämään yleisurheilijan elämää. Sponsoreita on vaikeaa löytää. Some auttaa keskittymään urheiluun ja keräämään tarvittavat sponsorit, saksalainen kertoi IS:lle.

Tästä Ilta-Sanomien juttu.

Kuva tästä.