Wilma Murto on ollut viime päivät juhlittu sankari Suomessa. Kaikki kirjoitukset kultaa Münchenin EM-kisoista napanneesta seiväshyppääjästä eivät kuitenkaan ole miellyttäneet.

Yksi Twitter-käyttäjä hämmästeli Helsingin Sanomien Ari Pusan kirjoitusta Murron EM-kullan jälkeen. Tämä kohta jutussa oli liikaa:

– Myös Murron ulkonäköön on puututtu, ehkä aiheetta. On totta, ettei Murto ollut jossain vaiheessa niin trimmatussa kunnossa kuin olisi pitänyt.

– Murto otti vihjailuista opikseen: kroppa on tiukka kuin viulun kieli, luki HS:n jutussa.

Palaute oli armoton.

– Päivän Hesarissa typerin lohkaisu, jonka olen vähään aikaan nähnyt. Tiedoksi Ari Pusa, että ulkonäköön puuttuminen on ihan aina tarpeetonta. Helsingin Sanomat, tiedättekö mikä riski näissä kommenteissa on?

Toki hieman erilaisiakin näkemyksiä kuultiin. Yhden niistä esitti ex-kiekkoilija Teemu Ramstedt.

https://is.fi/sm-liiga/art-2000001159140.html… ei varmaan identtinen mut itestä tehty tällainen aikanaan. Mielestäni ihan asiallinen. Julkinen työ ja urheilija niin myös tämä arviointi kuuluu osaltaan hommaan. Ei harmittanut Pekka Holopaisen juttu minua, ihmiset toki yksilöitä, kirjoitti Ramstedt.

KATSO MYÖS: Yleisurheilun EM-kisojen erikoissivu

Katja Nissinen

@katja_nissinen
Päivän Hesarissa typerin lohkaisu, jonka olen vähään aikaan nähnyt. Tiedoksi @AriPusa, että ulkonäköön puuttuminen on ihan aina tarpeetonta. @hsfi tiedättekö mikä riski näissä kommenteissa on?

Teemu Ramstedt

@teemuramstedt

Jolivinkka Sartama

@SartamaV
Koska oot viimeks nähny vastaavan miehestä? Silloin kun Jani Sievisellä oli norppavartalo?
is.fi/sm-liiga/art-2… ei varmaan identtinen mut itestä tehty tällainen aikanaan. Mielestäni ihan asiallinen. Julkinen työ ja urheilija niin myös tämä arviointi kuuluu osaltaan hommaan. Ei harmittanut @HolopainenPekka juttu minua, ihmiset toki yksilöitä.
is.fi

Miksi HIFK:n tähti Teemu Ramstedt ei muistuta kasvoistaan huippu-urheilijaa?

Tähtisentteri Teemu Ramstedt ei muistuta huippu-urheilijaa, vaikka on sellainen.