Suomen moukarinheiton kärkinimiin kuuluva Tuomas Seppänen on päättänyt kautensa. Mies kertasi sesonkiaan sosiaalisessa mediassa.

– Kauden aikana on ehtinyt tapahtua paljon! Alkukausi oli loistava ja kesäkuun alussa tuli hyviä tuloksia mm. kauden paras 74,97. Kesäkuussa kisat sujuivat niin hyvin että MM-ranking nousi ja pääsin edustamaan heinäkuussa Suomea Eugenen MM-kisoissa.

– Kunto oli parhaimmillaan tuolla heinä-elokuun taitteessa, mutta oli pientä takkuamista kisoissa.. kuitenkin Kalevan kisoista oli kotiin tuomisena hopeaa. Kalevan kisoista matka jatkui kohti Münchenin EM-kisoja. Siellä olin 16. Ja heitto ei erityisen hyvin sielläkään kulkenut.

– Elokuun lopussa sain hyviä heittoja harjoituksissa ja sain tekniikkaa paremmin toimimaan. Sain kunnian toimia Suomen joukkueelle kapteenina Ruotsi-ottelusa, jossa tuli ihan ok tulos 72,57m, kertasi Seppänen.

Seppänen paljasti kuitenkin lopuksi hieman huonompia uutisia. Hän loukkaantui kuntosalilla.

– Kisa kausi 2022 sai kuitenkin hiukan kurjan lopetuksen, koska loukkasin nilkkani pahasti kuntosalilla. Nyt parannellaan nilkan nivelsiteet kuntoon ja jatketaan harjoittelua kohti 2023, kirjoitti porilainen ja kiitteli tukijoitaan.

Tästä koko päivitys.