Venäjän presidentti Vladimir Putin piti keskiviikkona puheen Venäjän energiaviikoilla Moskovassa. Sattumaa tai ei, Venäjän hiihtotähti Veronika Stepanova tarjosi Putinia paljon komppaavaa tekstiä samana päivänä sosiaalisessa mediassa.

Putin korosti puheessaan Euroopan ongelmia energiakriisissä ja kertoi olevansa valmis viemään jälleen kaasua Eurooppaan, jos Euroopan unioni peruu pakotteet.

Venäjällä on seurattu vahingoniloisesti Euroopan energiakriisiä. Stepanova laittoi oman näkemyksensä sosiaalisessa mediassa.

– Itse asiassa meillä on paljon luonnonlunta täällä Venäjällä. Lisäksi myös paljon energiaa tuottaa keinolunta, jos ei yhtäkkiä ole luonnonlunta. Joillekin eurooppalaisille sahanpurun päällä hiihtäminen voi tulla tutuksi tulevalla hiihtokaudella. Mutta puut ja sahanpuru tulevat myös Venäjältä… propagoi Stepanova.

Stepanova kääntyi nopeasti Venäjän Ukrainaan käynnistämän laajamittaisen hyökkäyksen jälkeen yhdeksi Putinin äänekkäimmistä tukijoista. Muut venäläiset nykyiset hiihtotähdet ovat olleet pääosin varsin hiljaa.

Päivitys tästä.