Snookerin supertähti Ronnie O’Sullivanin käytös on puhuttanut Champion of Champions -turnauksen finaalin jälkeen. O’Sullivan voitti Judd Trumpin erin 10–6, mutta miehen päätös jättää kättelemättä Trumpia tämän maksimibreikin (147) jälkeen on hämmästyttänyt.

Asiantuntijat Ken Doherty ja Stephen Hendry kritisoivat miestä ITV:llä. Huippupelaaja Mark Allen liittyi tuohon kuoroon Twitterissä.

– Hyvä, että Ken Doherty mainitsi studiossa sen, että Ronnie O’Sullivan ei kätellyt Judd Trumpia, kun tämä teki maksimin. Ei tässä mitään sääntöä rikottu, mutta olen melko varma, ettei näin ole koskaan aiemmin tapahtunut. Ei ole liikaa vaadittu monien ihailemalta henkilöltä, että hän osoittaisi kunnioitusta kaksi sekuntia, linjasi Allen.

Mark Allen

@pistol147
Glad @kendoherty1997 mentioned in studio @ronnieo147 not shaking @juddtrump hand when making the max. I know it’s not a rule you have to but I’m confident saying it’s the first time it’s ever happened. 2 secs to show some respect isn’t asking much from someone who so many admire

Trump ja O’Sullivan puhuivat myös tapahtuneesta medialle ottelun päätyttyä. Trump ei pitänyt näkemästään.

– Se on normaali juttu, joka tehdään. Kyseessä on erityinen saavutus (maksimibreikki) ja olisi kiva saada hänen hyväksyntänsä. Siinä vaiheessa hän johti jo finaalia 6–2. Hän tiesi siinä vaiheessa voittavansa, jos hän pelaisi edes siedettävästi. Hän on liian hyvä ollakseen voittamatta. Sitä odotti, että hän olisi riittävän rentoutunut sanoakseen jotain kivaa, etenkin kun muistetaan, mitä tapahtui MM-finaalin jälkeen, sanoi mies Daily Mailin mukaan.

Trump viittasi viime kevään MM-finaaliin. O’Sullivan halasi tuolloin voittonsa jälkeen pitkään finaalin hävinnyttä Trumpia.

O’Sullivan ei kritiikkiä hyväksynyt.

– Juddin 147 oli mahtava juttu, mutta meillä oli edelleen peliä pelattavana omasta mielestäni. Ihmisillä on mielipiteensä. Ei minua kiinnosta, mitä he ajattelevat minusta ja tekemisistäni ja tekemättä jättämistäni.

Snookerlegendat Stephen Hendry ja Mark Williams puhuivat Hendryn Youtube-kanavalla tapahtuneesta. Miehet paljastivat, että O’Sullivanilla ei ole tapana pahemmin jutella kulissien takana muille pelaajille. Hän on erittäin keskittynyt.

– Ronnie on ainoa, jonka en näe puhuvan kenellekään. Kaikki muut puhuvat jopa ennen ottelua, heittävät läppää, sanoi Hendry.

– Ronnie puhuu silloin kuin hänestä tuntuu., vahvisti Williams.

Video tästä.

Champion Of Champions

@ChampOfChamps
MAXIMUM RESPONSE!

@juddtrump with a maximum in the Champion of Champions final! Only the second in tournament history!

Unbelievable 🔥

#ChampOfChamps | @ITVSport