Snookerin supertähti Ronnie O’Sullivan on herättänyt keskustelua UK Championshipin yhteydessä. Hän ilmaisi avauskierroksen jälkeen, ettei tunne erityistä intohimoa lajia kohtaan tällä hetkellä.

– Kun voitin maailmanmestaruuden toukokuussa, eivät fiilikseni olleet katossa. Tunnen oloni melko tyhjäksi, enkä haluaisi pelata snookeria. En pelaa paljon, eikä minua kiinnosta. Pelaan lähinnä siitä syystä, että minulla olisi jotain tekemistä, sanaili O’Sullivan.

O’Sullivan laittoi keskiviikkona pystyyn melkoisen näytöksen snookerpöydällä. Mies murskasi Zhou Yuelongin erin 6–0. O’Sullivanin puheet nousivat kuitenkin esiin vielä keskiviikkona. Toinen snookertähti Shaun Murphy teki selväksi oman näkemyksensä.

– On erittäin turhauttavaa kuulla, kun Ronnie ja muut pelaajat sanovat, että tämä on vain pieni osa heidän elämäänsä ja että lajilla ei ole suurta merkitystä heille. Se on turhauttavaa minunkaltaisilleni pelaajille, joilla ei ole O’Sullivanin ansioluetteloa. Eikä minulla ole hänen valtavaa varallisuuttaan, avautui Murphy BBC:llä.

– Hän (O’Sullivan) kasvoi erittäin varakkaassa ympäristössä. Suurin osa kiertueen pelaajista ei voi sanoa samaa. Hänenkaltaiset pelaajat, joilla on kaappi täynnä palkintoja, voivat sanoa, ettei pelillä ole mitään merkitystä heille, mutta meille muille laji on erittäin tärkeä. Olen 40-vuotias ja muistan kylän, jossa minä kasvoin. Ilman tätä lajia kukaan ei olisi koskaan kuullut minusta. En tule koskaan unohtamaan sitä, muistutti Murphy.

O’Sullivan teki BBC:n haastattelussa selväksi, että häntä ei Murphyn kommentit kiinnosta.

– Ei minua kiinnosta mitä kukaan sanoo minusta, kuittasi seitsenkertainen maailmanmestari.

Tylytys jatkui, kun mieheltä kysyttiin, onko hänelle antaa vinkkejä Zhoulle, jonka hän murskasi juuri snookerpöydällä.

– Ei. En ole täällä antaakseni neuvoja.

– Kun katsoo ensimmäisen tv-pelini, huomaa että suuret yleisömäärät ja kovat paikat eivät koskaan olleet ongelma minulle. Mitä kovempi paikka, sitä enemmän siitä pidin. Jos ei kestä sitä, tulee olemaan vaikeaa, jatkoi O’Sullivan.

– Sellaisia ihmiset vain ovat. Voi syntyä rakastamaan kovia paineita ja kovia tilanteita. Ei sitä voi opettaa. Joko se onnistuu tai ei. Siksi jotkut ovat voittajia ja jotkut eivät.

Video tästä.

Eurosport

@eurosport
𝑺𝒆𝒂𝒍𝒆𝒅 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒂 𝒄𝒆𝒏𝒕𝒖𝒓𝒚 💯

It's a 𝒎𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓𝒄𝒍𝒂𝒔𝒔 from Ronnie O'Sullivan as he whitewashes Zhou Yuelong to book his place in the UK Championship quarter-finals 🚀

#CazooUKChampionship | @ronnieo147