Venäjällä on kommentoitu aktiivisesti kansainvälisen hiihtokauden tapahtumia. Itärajan takaa on heitetty paljon erilaisia syytöksiä, joista suurin osa on kohdistunut Norjaan. Jotkut ovat saamassa tarpeekseen.

Venäläinen hiihtoasiantuntija Dmitri Guberniev esitti hiljattain väitteen, jonka mukaan norjalaiset ovat tyytyväisiä siihen, että venäläiset ovat poissa kansainvälisistä kisoista, koska se tarkoittaa enemmän palkintorahoja norjalaisille. Hiihtäjä Sindre Björnestad Skarilta kysyttiin asiasta.

– Ei kannata kommentoida, mitä tuollainen idiootti sanoo, latasi Skar Nettavisenille.

– Totta kai haluaisimme venäläiset maailmancupiin, mutta on oikein, että he eivät ole nyt mukana. Ei se ole kenenkään mielestä kivaa, jos vain norjalaiset voittavat. Venäläiset vaihtavat sanojen merkitystä. Ei heidän jutuissaan ole totuutta nimeksikään, jatkoi Skar.

Guberniev sai kuulla norjalaishiihtäjän sanoista. Hän ei tietenkään malttanut mieltään, vaan antoi takaisin – varsin odotetulla sakeuden tasolla.

– Norjassa olen todella iso tähti! Tämä hiihtäjä, jota kukaan ei oikein tunne, todistaa sen! avautui mies Telegramissa.

– Mitä tässä voi sanoa! Kautta aikojen suosituin hiihto- ja ampumahiihtoasiantuntija asuu ja työskentelee Venäjällä! Koko maailma lukee kaikki sanani!

– Miksi minun pitäisi kommentoida jonkun norjalaisen sanoja? En tiedä, kuka hän on, mutta hän tietää minut. Tästä voimme päätellä: olen maailmanluokan supertähti, joka tunnetaan hyvin Norjassa.