Ronnie O’Sullivanin tie nousi pystyyn snookerin Scottish Openissa jo kolmannella kierroksella Gary Wilsonin käsittelyssä. Mies on kuitenkin toiminut sen jälkeen asiantuntijana Eurosportin studiossa.

O’Sullivan pääsi osaksi myös hieman erilaista keskustelua, kun studiossa puhuttiin dartsista. Asiantuntijat pohtivat, onko vaikeampaa tehdä snookerin maksimibreikki (147) tai niin sanottu yhdeksän tikan tyhjennys dartsissa (maksimipisteet 501).

– En tiedä, pohti O’Sullivan vastausta kysymykseen.

– Olen surkea dartsissa, joten minua ällistyttää, miten heiltä onnistuvat tripla-20 ja tupla-20 ja kaikki muut. Yksi sälli opetti minulle dartsia paikallisessa pubissa. Hän opetti minulle, missä vaiheessa pitää irrottaa tikasta. Pääsin lähelle triplaa. Nythän minä voin siirtyä darts-kiertueelle! heitti snookerlegenda.

– Unohdetaan snooker. Tulen päihittämään sinut Van Gerwen! hassutteli mies.

Dartsin kolminkertainen maailmanmestari Michael van Gerwen oli valmis kohtaamaan O’Sullivanin.

– Olen valmis, minä vastaan Ronnie O’Sullivan (Alexandra) Palacessa? kuittasi hollantilaistähti.

Michael Van Gerwen

@MvG180
Wonder if @eurosport can make it happen?

Eurosport

@eurosport
"I'm coming for you, Michael Van Gerwen!" 👀🎯

The studio discuss that age-old question - what's more difficult: a hole-in-one, a maximum or a nine-darter? 🤔

@ronnieo147 | @MvG180