Suomen miesten hiihtojoukkue (Markus Vuorela, Iivo Niskanen, Perttu Hyvärinen, Joni Mäki) oli viides Toblachin maailmancupin 4×7,5 kilometrin viestissä.

Suomen joukkue oli ankkuriosuudelle saakka kärkijoukon tahdissa. Joni Mäki ei kuitenkaan pystynyt vastaamaan ykköstykkien vauhtiin. Italia vei lopulta voiton ennen Ruotsia ja Norjaa.

Markus Vuorela oli yksi Suomen joukkueen onnistujista. Vuorelalta ei ole nähty tällä kaudella kummoisia ihmetekoja, mutta hän toi Suomen ensimmäiseen vaihtoon hyvissä asemissa. Vain Norjan ykkösjoukkue oli karannut.

Iivo Niskanen laittoi työhanskat käteen ja otti nopeasti Norjan Hans Christer Holundin kiinni toisella osuudella. Viaplayn selostuskopissa hämmästeltiin kuitenkin varsin yllättävältä kuulostaa tietoa Vuorelan ja Niskasen osuusajoista.

– Toisella osuudella Niskanen 17:34. Osuusajoissa suunnilleen sama vauhti Iivolla ja Vuorelan Makella. Ei ole täysin vertailukelpoista, avasi selostaja Jussi Eskola Viaplaylla.

– Ei ihan, mutta antaa osviittaa siitä, että suurin piirtein samaa vauhtia hiihdettiin ykkös- ja kakkososuudella, kommentoi Sami Jauhojärvi vieressä.

Jauhojärvi antoi myöhemmin myös oman analyysinsä Niskasen osuudesta. Jauhojärven sanoista voi lukea, että Niskanen ei vain ole vielä täydessä lyönnissä.

– Mielestäni Iivo teki iskunsa oikeaan paikkaan. Sitä olisi vain pitänyt jaksaa niin, että muut eivät saat tuossa tasaisella kiinni. Pieni hetkellinen hyytyminen tuli siihen ehkä. Huippulyönnissään olisi pystynyt (Iivo) karkaamaan tuosta, niin kuin on nähty, että silloin kun irtioton tekee, niin siihen ei kukaan maailmassa pysty vastaamaan.