Oleksandr Usykin ja Tyson Furyn toivotaan ottelevan lähikuukausina nyrkkeilyn raskaansarjan kiistattomasta mestaruudesta. Myös lajilegenda Mike Tyson on kommentoinut mahdollista ottelua.

Matkassa on toki vielä mutkia. Viime aikoina Briteissä on spekuloitu, että neuvottelut ovat jumissa. Usykin leiri haluaisi ilmeisesti, että ottelupalkkio jaettaisiin prosentein 60–40 niin, että voittaja ottaisi isomman osuuden.

Furyn leirissä taas koetaan, että englantilaistähti on isompi vetonaula. Sen vuoksi Fury ansaitsee isomman korvauksen, näkevät taustajoukot.

Usykin asemaa vahvistaa se, että hänellä on kolmen liiton ( WBA (Super), IBF ja WBO ) mestaruusvyöt. Furyn komerosta löytyy vain WBC:n mestaruusvyö.

Jos on Mike Tysoniin uskominen, tulisi Usykille karu selkäsauna kehässä. Iron Mike avasi ajatteluaan ID Boxingille.

–Usyk ei voi juosta vain karkuun koko ajan. Tyson saa hänet kulmauksessa kiinni. Hän antaa muutaman kunnon iskun ja satuttaa lopulta häntä pahasti, väitti Mike Tyson.

– Hän juoksee karkuun koko illan. Hänen on pysyttävä paikallaan ja taisteltava voittaakseen. Jossain vaiheessa on vain oltava valmis taistelemaan.

– Pelkkä karkuun juokseminen ei riitä. Muuten tuomarit eivät anna hänelle ratkaisua – nyt kun vastassa on Tyson. He haluavat nähdä kunnon nyrkkeilyä.