Planican MM-kisoissa kaksi kultaa napannut Ebba Andersson on saanut kotimaassaan Ruotsissa huomiota urotekojensa jälkeen. Andersson esiintyi hiljattain ”Carina Bergfeldt” -nimisessä talk show’ssa.

Kesken lähetyksen odotti melkoinen yllätys. Anderssonin poikaystävä, hiihtäjä Gustaf Berglund, oli lähettänyt naiselle oman tiedustelunsa fanikysymyksien sekaan.

– Kuinka monta kertaa hän on maksanut autovakuutuksen omavastuun? tiedusteli mies.

Andersson ällistyi kuulemastaan.

– Haluaako hän minut huonolle tuulelle vai mitä? Mitä ihmettä hän ajattelee? sanaili Andersson ja myönsi joutuneensa maksunaiseksi useaan otteeseen.

Andersson kertoi, ettei hän pidä itseään erityisen huonona kuskina. Huomio karkaa kuitenkin välillä auton ratissa; sen ovat saaneet kokea jo ainakin yksi pylväs ja yksi parveke.

Andersson sekoitti kunnolla pakkaa, kun hän puhui vessakäynneistään Pekingin olympialaisissa. Hän kertoi pitäneensä huonekaverinsa Emma Ribomin kanssa erityistä listaa.

– Meillä oli huoneessamme lista siitä, montako kertaa käymme vessassa ennen kisoja? Eikä kyse ollut pissatauoista, vaan raskaista pommituksista. Olin tämän listan kärjessä heti avauspäivänä. Aamusta kilpailun alkuun kahdeksan kertaa, ”valisti” Andersson yleisön riemuksi.