Kaisa Mäkäräinen voitti Ylläs-Levi Hiihdon 70 kilometrin naisten sarjan lauantaina. 55 kilometrin kisan voiton vei puolestaan Rebecca Ehrnrooth.

Ehrnrooth otti voiton yli 11 minuutin erolla Annika Autioon. Ehrnroothin kausi ei ole mennyt suunnitelmien mukaan.

Nainen avautui aiheesta lauantain kisan jälkeen Instagramissa.

– Tän päivänen voitto merkkaa mulle erityisen paljon, koska ennen kaikkea voitin itseni tänään. Lähdin ilosella ja rennolla mielellä hiihtämään, ilman paineita. Kuukausi sitten en olis edes ajatellu uskaltavani vielä tän talven puolella laittaa numerolappua rintaan, koska epäonnistumisen pelko oli niin suuri, avautui Ehrnrooth.

– Tänään nautin aidosti kisaamisesta ja tuntu, että ”vanha Rebe” vei tänään suksea eteenpäin. Päättäväisesti, mutta ilman turhaa puristusta. Elämä on laittanu kapuloita rattaisiin moneen otteeseen ja monella eri tavalla viimesen vuoden aikana (taas), ja olin jo lähellä luopua kilpaurheilusta kokonaan. Tää päivä silti muistutti mua taas siitä, että vaikka urheilu joskus tuntuu ottavan enemmän kun se antaa, niin kun se kerran on antaakseen, se antaa 1000x enemmän kun koskaan voisi ottaa, jatkoi Ehrnrooth.

Ehrnrooth kertoi maaliskuussa Instagramissa olleensa sydänoperaatiossa. Hän toivoi sen myötä pääsevänsä eroon rytmihäiriöistä.

Kuva ja päivitys tästä.