Saksa taisteli lauantaina tiensä jääkiekon MM-kisoihin voittamalla Yhdysvallat jatkoajalla 4–3. Yksi joukkueen sankareista oli kolmannen erän lopun tasoitusmaalin tehnyt Marcel Noebels.

– Menimme täysillä päälle kuudella miehellä viittä vastaan. Aikaa ei ollut paljoa ja me teimme kaikkemme. Meillä oli kolme miestä maalivahdin edessä ja minun tehtäväni oli laittaa kiekko maaliin, kommentoi mies Leijonien verkkosivuilla lopun tapahtumia.

Noebelsilla ja Saksan joukkueella on takataskussaan pieni valttikortti. Saksa sai nimittäin joukkueen toiveesta nauttia eräästä suomalaisesta tuotteesta, Rebeet-juomasta.

– Saksalla menossa upeat kisat jotka huipentuvat illan finaaliin. Salaisena aseena suomalainen punajuuri ja Sportshot, joita toimitimme joukkueelle pyynnöstä jo MM-kisojen alkumetreillä! kertoo Rebeet Instagramissa.

– Punajuurishotit ovat olleet jo vuosia vakiokäytössä urheilijoilla maailmalla ja nyt saatavilla 100 % kotimainen ja lisäaineeton Sportshot! kertoo Rebeet tuotteesta verkkosivuillaan.

Päivitys tästä.