Robert Helenius vahvisti torstaina tekevänsä paluun nyrkkeilykehään. Helenius kohtaa Mika Mielosen Olavinlinna Boxing Night -tapahtuman pääottelussa 5. elokuuta.

Helenius on viimeksi nähty kehässä viime lokakuussa, kun Deontay Wilder tyrmäsi hänet New Yorkissa. Nyt vastaan tulee Mielonen, joka aloitti ammattilaisuransa vuonna 2021. Kyseessä on 41-vuotias nyrkkisankari, joka on voittanut kaikki kuusi ammattilaisotteluaan.

– Valmistaudun paluuotteluun hyvillä mielin. Olen treenannut koko ajan viime matsin jälkeen, tosin aikaisemmin oli aika pitkä voimakausi ja nyt aletaan keskittyä taas nyrkkeilemiseen. On tosi mukavaa päästä ottelemaan Suomessa, ja Olavinlinnassa riittää ihan erityisesti tunnelmaa, kommentoi Helenius tiedotteella.

– Sekin on hauskaa, että pääsen ottelemaan suomalaista nyrkkeilijää vastaan. Mielonen on vähän sellainen slugger-henkinen kaveri, eli hän lyö painavasti ja kovaa. Mutta kyllä minä Olavinlinnaan lähden voittamaan. Mitä pidemmän aikavälin suunnitelmiin tulee, niin katsotaan nyt aluksi, miltä elokuun ottelu tuntuu ja jatketaan siitä, selvitti Helenius.

Heleniuksen ottelu on huomioitu myös kansainvälisessä mediassa – ei kovin mairittelevin sanoin.

– Yksikään Mielosen otteluista ei ole kestänyt täyttä aikaa – tuskin kestää tämäkään, kirjoitti Boxingscene-sivusto Heleniuksen ylivoimaan viitaten.

– Vastustaja on vitsi, tylytti eräs fani.

Heleniuksen ratkaisu hämmensi myös, kun hän kertoi asiasta Instagramissa.

– Kai tämä on vitsi, kirjoitti eräs.

Päivitys tästä.