MM-kisat ovat takana. Nina Chydenius taisteli maratonin 54:nneksi ajalla 2:42:36.

Suomea myös viime vuonna Münchenin EM-kisoissa edustanut Chydenius on kiittänyt urakkansa jälkeen yhteistyökumppaneitaan Instagramissa.

– Ilman teitä en olisi voinut panostaa tähän kauteen optimaalisella tavalla. Minun kauden päätavoite oli kilpailla MM-maratonilla ja siinä onnistuin hyvin. Olen raivannut tieni mm-tasolle ja suunnitelma on parantaa tasoa vielä tästä, aloitti Chydenius.

Chydenius halusi muistuttaa ihmisiä huippu-urheilun realiteeteista.

– Monet ihmiset osaa harjoitella paljon, mutta huippu-urheilu on niin paljon enemmän. Lyhyesti sanottuna huippu-urheilija täytyy aina valita se vaihtoehto, joka edistää omaa palautumista ja kehitystä. Se mikä olisi hauskaa siinä hetkessä ei ole yleensä se valinta, minkä teemme. Huippu-tulokset vaatii terveenä pysymistä, analysointitaitoa ja reaktiokykyä, 24/7 keskittymistä vuoden ympäri vuosia putkeen ja paljon muuta.

– Kun yhteistyökumppanit ovat mukana tukemassa tätä prosessia, stressi tasot laskee luonnollisesti ja keskittyminen oleelliseen: harjoittelu & palautuminen, on helpompaa. Olen erittäin kiitollinen, että saan elää omaa unelmaa tällä hetkellä. Olen aina uskaltanut unelmoida, mutta on hienoa että unelmat myös toteutuu.

Päivitys kokonaan tästä.