Robert Helenius palasi lauantaina nyrkkeilykehään, kun hän voitti Mika Mielosen teknisellä tyrmäyksellä kolmannessa erässä. Lauantaina tippui myös shokkiuutinen maailmalta. Huhumylly on vain ottanut tuulta alleen maanantaina.

Dillian Whyte kärähti nimittäin lauantaina kolmatta kertaa dopingista. Hänen oli tarkoitus kohdata Anthony Joshua ensi lauantaina Lontoossa.

Whyte heitettiin saman tien pihalle ottelusta. Promoottori Eddie Hearn on etsinyt kuumeisesti uutta vastustajaa Joshualle.

Entinen raskaansarjan mestari Andy Ruiz Jr on ilmoittanut olevansa valmis kohtaamaan Joshuan kolmannen kerran. The Sun -lehti väittää, että jenkkiottelija Gerald Washington on suosikkivaihtoehto Joshuan vastustajaksi.

Washingtonin on tarkoitus kohdata samassa otteluillassa Derek Chisora. Myös Chisora haluaisi kohdata Joshuan.

Tilanne on mielenkiintoinen Heleniuksen kannalta. Hän on ottelukunnossa. Daily Star Sport väitti nyt maanantaina, että Helenius on ”vakava ehdokas” kohtaamaan Joshuan.

Joshua olisi siis mahdollinen vastustaja Heleniukselle. Tai sitten Helenius olisi paikkaajana otellussa Chisoraa vastaan, jos Washington päätyy kohtaamaan Joshuan. Ottelu olisi voinut tuoda merkittävän palkkion.

Helenius voitti Chisoran vuonna 2011 kiistanalaisella hajaäänituomiolla. Washington taas tyrmäsi Heleniuksen vuonna 2019.