Porvoo Topgames Sprintissä tehtiin hienoja suomalaistuloksia pika-aidoissa. Santeri Kuusiniemi ja Saara Keskitalo veivät voitot.

Kuusiniemi laittoi ennätyksensä uuteen uskoon 110 metrin aidoissa. Hän tykitti ajan alkuerissä ajan 13,65. Juoksu paineltiin sallitussa myötätuulessa (+1,9 m/s). Finaalissa hän kellotti 13,74. Tuo kisa vedettiin liian kovaan myötätuuleen.

Naisissa omansa otti Saara Keskitalo pisti 100 metrin aidat aikaan 13,18 ja jäi vain 0,01 sekuntia ennätyksestään. Finaalissa tuli aika 13,24.

Molemmat aiturit olivat juuri palanneet Universiadeista Kiinan Chengdusta.

– Ei ollut oikein odotuksia tähän juoksuun, kun palasin juuri rankalta Kiinan reissulta. Siellä oli hyvä kisafiilis, kuten oli täälläkin, Keskitalo kommentoi SUL:n tiedotteella.

– Kaksi hyvää juoksua, ja alkuerä oli vielä parempi, Kuusiniemi kommentoi puolestaan ja jatkoi:

– Finaalissa menin alkusileän ihan vatsallani. Mietin jo, että pääsenkö ensimmäisen aidan yli. Siihen nähden finaalin aika oli ihan hyvä. Alkuerä oli hyvä loppuvahva juoksu. Siinä välit imivät hyvin puolimatkasta loppuun saakka. Joutui vain lykkäämään jalkaa maahan ja singahtelemaan aitojen yli. Alkumatkasta minulla on vielä hirveästi tekemistä, siinä annan paljon hyvää vastustajilleni.