Dillon Danis on ottanut kaikki keinot käyttöön ennen kuin hänen pitäisi astua kehään Youtube-nyrkkeilijä Logan Paulin kanssa.

Danis oli nuorena kovan luokan seppä brasilialaisessa jujutsussa. Hän on otellut kahdesti vapaaotteluorganisaatio Bellatorissa.

Ura on kuitenkin ollut pahassa laskusuunnassa. Danis on kärsinyt vammoista ja tullut tunnetuksi lähinnä siitä, että hän soittaa suutaan ja vetäytyy sovituista otteluista.

Logan Paulia vastaan käytävässä sanasodassa Danis on keksinyt uuden tyylin. Hän on iskenyt arkaan paikkaan, Paulin kihlattuun Nina Agdaliin.

Agdal ja Paul ovat pitäneet yhtä vuodesta 2022 saakka. Danis on julkaissut Agdalista useita kuvia ja kuvanmuokkauksia, joissa tämä esiintyy toisten miesten seurassa.

Koko juttu on lähtenyt täysin lapasesta. Hiljattain netissä lähti leviämään videon, jossa tanskalaismallin väitettiin antavan suuseksiä eräälle tuntemattomalle miehelle.

Tarkkasilmäiset huomasivat kuitenkin X-palvelussa, että nainen ei ole Agdal. Videon naisella on kaulassaan tatuointi, jollaista ei löydy Agdalilta.

Blix ★

@luhblix
NAH I JUST SAW THE LOGAN PAUL'S GF VIDEO ITS WORSE THAN YOU CAN IMAGINE