Entinen painonnostaja Anni Vuohijoki avaa paljon juhlaa ja arkeaan sosiaalisessa mediassa. Nainen suuntasi jokunen aika sitten Brasiliaan.

Vuohijoki päätti aiemmin tänä vuonna hienon urheilu-uransa. Hän myönsi hiljattain, että asian käsittely on ottanut omansa.

– Olen aina luennoinut ihmisille unelmien ja tavoitteiden tärkeydestä. Kun sisäistämme tavoitteet elämässämme, niitä ei tarvitse tuoda päivittäin esiin. Oma motivaatiomme toimii parhaiten silloin, kun teot ovat itsesyntyisiä. Se vaatii vahvan arvopohjan.

– Urheilu-uran lopettaminen on luonut tekemiseen tyhjiön. Mikään ei ole oikein tuntunut mielekkäältä, enkä ole oikein saanut sellaista tekemisen vimmaa, joka tekee omasta elämästä mielekästä. Olen taas löytänyt sen. Se vaati paljon rauhaa ja itsetutkiskelua. Yksinoloa ja oman ajan kunnioittamisesta. Hyvää lokakuuta kaikille, kertoi Vuohijoki hiljattain Instagramissa.

Nyt on tullut hieman riehakkaampi video. Vuohijoki paineli tuoreella pätkällä bikineissä upealla rannalla.

Johnny Depp ei voisi olla ylpeämpi minusta, veisteli Vuohijoki Pirates of the Caribbean -elokuvasarjaan viitaten ja sai monet fanit huvittumaan.

Video tästä.