Norjalainen hiihtolegenda Therese Johaug on menossa naimisiin uutenavuotena. Viime kuukausina on keskusteltu paljon naisen mahdollisesta paluusta. Hän ei ole vielä vahvistanut asiaa, mutta monet uskovat, että Johaug nähdään vuoden 2025 MM-kisoissa.

Hiihtolatuja nainen ei toki ole jättänyt täysin. Hänet on nähty esimerkiksi Norjan yleisradioyhtiön NRK:n asiantuntijana.

Työ asiantuntijana on tarjonnut mahdollisuuden käyttää myös naisen kontakteja. Hän on paljastanut Nordic Magazinelle pitävänsä edelleen yhteyttä myös suomalaishiihtäjiin.

– Norjalaisten lisäksi olen edelleen yhteydessä Jessie Digginsiin ja esimerkiksi ruotsalaisiin sekä suomalaisiin. Tunnemme kaikki toisemme hyvin, sillä kilpailimme niin monta kertaa toisiamme vastaan. On kiva keskustella muiden urheilijoiden kanssa asiaa enempää ajattelematta.

Norjan naishiihdosta puuttuu tällä hetkellä iso johtotähti. Johaug puhui myös tuosta asiasta ja otti esiin yhden ystävänsä nimen.

Heidi Weng toimii kokemuksensa ansiosta luontaisena johtajana. Hän on ollut niin pitkään mukana kisoissa, mutta myös hänelle on tullut ikää.