Robert Heleniuksen brutaalisti viime vuonna tyrmännyt Deontay Wilder palasi joulun alla kehään. Jenkkitähti hävisi kaikin tuomariäänin Joseph Parkerille Saudi-Arabiassa järjestetyssä ottelussa.

Anthony Joshua voitti samassa illassa Otto Wallinin varsin vakuuttavan esityksen jälkeen.

Saudi-Arabiassa oli jo viritelty Joshuan ja Wilderin kohtaamista. Parkerin uskottiin olevan pelkkä suupala Wilderille, mutta toisin siis kävi.

Joshuan leiristä tehtiin nopeasti selväksi, että he eivät halua enää kohdata Wilderia. Miehen esitys oli niin surkea, että ottelulle ei löydy enää kiinnostusta.

Wilder on nyt hämmästyttänyt reaktiollaan asiaan.

– He (Joshuan leiri) eivät halua todellakaan tuota ottelua. Kun hävisin, näittekö miten onnellisena hän tuli kehään? Hän oli ihan fiiliksissä: ”Ei tarvitse kohdata Wilderia.” Huhun mukaan hän olisi lopettanut, jos olisin voittanut… 9. maaliskuuta voidaan edelleen otella.

– Tämä tarjosi heille vain täydellisen tien ulos, selitti Wilderi 78SPORTSTV:lle.

Wilder toki myönsi pettymyksensä omaan esitykseen.

– Ajoitukseni ei ollut kunnossa, koska en ole otellut hetkeen. Olen pettynyt, koska tiedän olevani paljon häntä (Parker) parempi ottelija. Satutin häntä muutaman kerran, mutta tietyt lyönnit eivät oikein lähteneet. Oli epäröintiä, enkä oikein ymmärrä miksi. Ei hänen pitäisi voittaa minua.