Ruotsalainen pituushyppääjä Khaddi Sagnia on kerännyt suuren fanijoukon. Naiselta löytyy esimerkiksi reilusti yli 300 000 seuraajaa Instagramissa.

Mukaan mahtuu fanien lisäksi toki myös vihaajia. Sagnia on aiemmin avautunut ihmisiltä saamistaan tylyistä kommenteista. ”Miesten vaimoilta” on tullut rumaa tekstiä.

Sagnialta kysyttiin hiljattain negatiivisista kommenteista ja vihapostista Expressenissä julkaistussa haastattelussa.

– En saa enää niin paljon (nettivihaa). Yhdessä vaiheessa naiset kirjoittivat kommentteja bikinikuvistani: ”Miksi sinun on pidettävä tuollaisia vaatteita?” Vastasin vain: ”Koska haluan.”

– Nämä ihmiset ovat hyvin pelkurimaisia. He eivät sanoisi koskaan suoraan päin naamaa tällaisia asioita. Mutta näytön takaa on paljon helpompaa. Silloin heidän henkilöllisyyttään ei saa selville, ellei tee asiasta poliisijuttua.

Sagnia antoi myös ohjeita ihmisille, jotka tekevät ison läpimurron sosiaalisessa mediassa.

– Sanon aina ihmisille, että jakakaa mitä jaatte. Se on teidän sisältöänne. Ne, jotka haluavat seurata teitä ja pitävät sisältöänne hauskana ja inspiroivana, jatkavat seuraamistanne. En ole koskaan yrittänyt tehdään mitään juttuja saadakseni seuraajia. Teen hauskana pitämiäni juttuja ja jaan mitä jaan, jotta he (seuraajat) saavat ymmärrystä elämästäni.

Sagnia kärsi tänä vuonna ikävistä terveysmurheista. Hän jäi Budapestin MM-kisoissa karsintaan vaisulla tuloksella 635.

Kuva tästä.

Video tästä.