Kerttu Niskanen oli 16:s sunnuntaina Sveitsin Gomsissa 20 kilometrin vapaan kisassa. Suomalaismiehistä parhaimpaan sijoitukseen ylsi Perttu Hyvärinen (17:s). Isompiakin pettymyksiäkin nähtiin, sillä Krista Pärmäkoski oli vasta 38:s.

Ylen asiantuntija Aino-Kaisa Saarinen arvioi Niskasen tekemistä Ylen lähetyksen chatissa. Niskanen hävisi jälleen valtavasti laskuosuuksilla, ja sen huomioi myös Saarinen.

– Kyllähän Kerttu varmasti tietää myös itse, että hänellä on laskujen kanssa tekemistä, mutta tosiaan laskuja on hankala harjoitella itsekseen ilman porukkaa ympärillä kovissa treeneissä, muistutti Saarinen.

– Kristalta paha epäonnistuminen ja veikkaan, että Kerttukaan ei ole tyytyväinen omaan suoritukseensa, kommentoi nainen kisan jälkeen.

Myöskään Suomen miehet eivät saaneet puhtaita papereita Saariselta.

– Ei nyt kyllä ollut mitään lentoa suomalaisilta tänään. Pertulta ihan ok, mutta muilla sitten on tekemistä ja pohtimista, arvioi Saarinen.

Viaplayn asiantuntija Sami Jauhojärvi kommentoi myös Hyvärisen suorittamista. Hän näki, että miehellä oli isoja vaikeuksia.

– No, voisi sanoa, että enemmänkin selviytymistaistelussa oli Hyvärinen mukana. Jos tuolta olisi halunnut parempaa sijoitusta, niin olisi pitänyt jo aikaisemmin pystyä nostamaan sijoitusta ylemmäs.

LUE MYÖS