Ronnie O’Sullivan voitti viikonloppuna kahdeksatta kertaa snookerin Masters-turnauksen. Ali Carter kaatui finaalissa erin 10–7.

Carterin ja O’Sullivanin välit eivät ole olleet lämpimät pitkään aikaan. Se kävi selväksi myös ottelun jälkeen.

Carter esitti taiston jälkeen median edessä ikäviä syytöksiä O’Sullivanista.

– Siellä tapahtui asioita, jotka jäivät vaille huomiota. Toki ne huomataan, mutta jokainen jolla on näkökyky ja aivot, näkee mitä tapahtuu. Se on suoraan sanoen ällöttävää.

– Kukaan ei halua sanoa mitään, eikö niin? Niistää nenäänsä lattialle ja muuta. Se on uskomatonta käytöstä huippuammattilaiselta. Jos tämä vain unohdetaan, ei se ole mielestäni hyvä juttu. Vaihdoimmeko jotain sanoja? Ei. Minulla ei ole mitään sanottavaa, tykitti Carter.

O’Sullivan sai kuulla Carterin syytöksistä. Seurauksena oli keskisormen näyttö ja täyslaidallinen.

– Hän puhuu minusta roskaa tuolla tavalla. Arvaatteko mitä? Hän ansaitsee tällaisen.

– Hän voi istua sen päälle. Ei minua kiinnosta vi**uakaan. Kaikki tietävät millainen hän on. Hänellä on ongelmia. Miksi v*tussa hänellä on ongelmia minun kanssani. En hyväksy sitä. Ei minua kiinnosta, kasvata pallit. Ei minua v*ttu kiinnosta. Mitä enemmän hän antaa palaa, sitä enemmän vi**u rankaisen häntä. Hän kaivaa hautaa itselleen. Hänen on laitettava v*ttu elämänsä järjestykseen, vaahtosi O’Sullivan.

– Olen nyt sanonut sanottavani. En aio enää kierrellä ja kaarrella… Snookerin pelaaminen tällaista tyyppiä vastaan painajainen. Hän ei ole kiva ihminen.

LUE MYÖS