Ronnie O’Sullivan kohtaa Ali Carterin snookerin The Masters -turnauksen finaalissa. Mies selvitti tiensä finaaliin voittamalla Shaun Murphyn 6–2.

O’Sullivan ehti lähettää lauantaina myös iloisen viestin Suomeen. Hän vahvisti X-palvelussa suomalaisfanien kannalta upean tiedon, josta Yle ehtikin jo uutisoida aiemmin.

O’Sullivan tulee kesäkuun alussa pelaamaan Tampereelle. Hän on osa 4–5. kesäkuuta Tampere-talolla järjestettävää tapahtumaa.

– Odotan innolla ensimmäistä vierailuani Suomessa kesäkuussa, kirjoitti O’Sullivan englanniksi.

Viesti sai suomalaisfanit sekoamaan. Kommenttiosioon sateli valtavasti kommentteja. Twiitille irtosi yli 4 000 tykkäystä.

O’Sulivan oli hyvällä tuulella myös lauantaina voitettuaan Murphyn. Hän vinoili kilpakumppaneilleen haastattelussa. Legenda myönsi tuntevansa olonsa varsin nuoreksi kohdatessaan vastustajiaan.

– He näyttävät vanhoilta, ja heidän aivonsa ovat hitaita. Omat aivoni ovat vielä varsin nopeat snooker-pöydällä. Se riittää.

– Heidän (nuorten pelaajien) on kerättävä itsensä, koska olen tulossa sokeaksi ja minulla on heikossa hapessa oleva käsi sekä huonot polvet! Siltikään he eivät voita minua.

Viesti tästä.

Ronnie O'Sullivan

@ronnieo147
Looking forward to my first visit to Finland in June