Ida Hulkko ja Veera Kivirinta tekivät viime viikolla suomalaista uintihistoriaa MM-kisoissa.

Ystävistä tuli ensimmäinen suomalaiskaksikko, joka on päässyt samaan finaaliin MM-kisoissa. Hulkko oli lopulta 50 metrin rintauinnin viides ja Kivirinta seitsemäs.

– Elämäni toisen MM-finaalin jälkeen nyt on ihan mahtava fiilis. Päästiin Veeran kanssa nauttimaan ja oli hienoa lähteä uimaan, kun rauha ja luotto omaan tekemiseen löytyi. Tästä on hienoa lähteä rakentamaan kohti kesää, sillä nämä onnistumiset toivat varmistuksen siitä, että pystyn taistelmaan maailman huippuja vastaan, Hulkko fiilisteli Uimaliitolle.

Pelkkää työntekoa Dohan MM-kisat eivät olleet. Hulkko kertoi Instagramissa päässeensä ottamaan myös aurinkoa.

– D-vitamiinia Dohassa. Takaisin Suomessa ja matkalla pohjoiseen (sulavaan) talven ihmemaahan, kirjoitti Hulkko.

Yksi yksityiskohta sai erityishuomiota faneilta. Hiihtäjän käsi käänsi katseita.

– Mitä kädellesi oikein tapahtuu? tiedusteli eräs.

Myös Kivirinta päivitteli Instagramissa kisaviikon jälkeisiä tunnelmiaan persoonallisella tyylillään.

– Kisadarra going strong (suomeksi ”elää vahvana”). Tämä viikko pidetään täysin lomaa, jotta jaksetaan treenata kohti kesää. Töissä pitää tietty käydä, mutta muuten tämä viikko sisältää Love Islandia, völläämistä (eli laiskottelua) ja ruokaa. Tammikuu oli Dohan kisojen ajankohdan vuoksi haastava ja kunto piti rakentaa nopeasti uudelleen Romanian EM-kisojen jälkeen.. Joten tämän viikon lepo on enemmän kuin tervetullutta, päivitteli Kivirinta.

Kuva tästä.

LUE MYÖS