Nooralotta Neziri taisteli viikonloppuna SM-hallikisojen 60 metrin aitojen hopealle Reetta Hurskeen takana. Neziri kellotti ajan 8,16.

– Minulla ihan selkeästi painaa se flunssa. Juoksu oli tehotonta. Tässä oli hyvä nousu ja nyt tuli flunssan mukana pieni droppi. Toivottavasti Berliinissä ollaan 8 sekunnin ajoissa perjantaina, Neziri sanoi SUL:n tiedotteella.

Neziri voi päästä rankingin perusteella MM-hallikisoihin. Hän ei ole kuitenkaan varma, lähteekö Skotlantiin maaliskuun alussa.

– Vielä pohdin, lähdenkö. Jos lähden, haluan tavoitella jatkopaikkoja. Haluan nyt ensin katsoa, saanko sellaisen vireen, Neziri sanoi.

Neziri on muuttanut viime vuosina valmennuskuvioitaan useaan otteeseen. Satakunta Kansa Länsi-Suomi kertoo naisen vastanneen asiaan liittyviin kysymyksiin myös Tampereella.

Matti Vyyryläinen sai väistyä valmentajan paikalta viime vuonna. Nyt valmennuksesta vastaavat Ville-Matti Rantala ja Samir Demnati.

– Matti ei kyennyt enää valmentamaan, kun kuntoutusjakson jälkeen tuli kesä ja piti matkustaa paljon. Totesimme, että on parempi jatkaa nuoremmalla kokoonpanolla, paljasti Neziri SKLS:lle.

Tästä Satakunnan Kansa Länsi-Suomen juttu.

LUE MYÖS