Maastohiihtolegenda Sami Jauhojärvi on jälleen monessa mukana tänäkin vuonna. ”Musti” on tullut tutuksi Viaplayn hiihtoasiantuntijana ja nähdään Farmi Suomi -ohjelmassa. Miehestä kirjoitetaan myös kirja.

Jauhojärvi on paljastanut, että kirjailija-toimittaja Karo Hämäläinen ja toimittaja Outi Hytönen ja tekevät hiihtomiehestä kirjan ”Uho”, joka julkaistaan syksyllä 2024.

– Uho on kertomus kilpalatujen suorasuusta, joka uskoo aina omaan tekemiseensä eikä tingi tavoitteistaan, kerrotaan miehen Instagram-päivityksessä.

Jauhojärvi on ollut aiemminkin mukana televisiossa myös viihteellisissä formaateissa. Vuonna 2022 hän kilpaili Erikoisjoukot-ohjelmassa, mutta jätti tuon leikin kesken, kun olisi pitänyt kamppailla fyysisesti renkaasta.

Hän ilmoitti tuolloin kaikkien yllätykseksi lähtevänsä kotiin.

– Olen kahdesti joutunut ylittämään henkilökohtaisen arvorajani siinä, että olen lyönyt tai käyttäytynyt aggressiivisesti toista kohtaan, avautui hän tuolloin.

Jauhojärven ratkaisu puhutti. Hän on avannut enemmän ajatteluaan.

– Perheessämme on nollatoleranssi väkivallalle. Sitä välillä esiintyy, jos isomman oikeudella kiilataan vähän eteen. Sellaisesta keskustellaan hyvin rakentavassa hengessä, että miltä sinusta tuntuisi, jos sinulle tapahtuisi näin, sanoi mies Iltalehdelle.

Tästä Iltalehden juttu.

LUE MYÖS