Samuli Samuelsson otti viime viikolla 60 metrin juoksun SM-hallikultaa ajalla 6,71. Hän ei ollut erityisen tyytyväinen mies kisan jälkeen.

– Finaali oli kaiken kaikkiaan vähän väsynyt suoritus.

– Sadasosan päähän jäin ennätyksestä (hallikaudella) ja se ärsyttää vähän, kun harjoituskausi on ollut niin hyvä, paras tähän asti. Se nostaa odotuksia ja sitten turhauttaa, kun niihin ei pääse, Samuelsson harmitteli tuolloin SUL:n tiedotteella.

Samuelsson ehti jo laittaa lomavaihteen päälle. Sitten selvisi, että hän pääsi kuin pääsikin MM-hallikisoihin rankingpisteiden kautta.

– Haha, no kausi ei loppunutkaan. Olin jo ”lomalla”, mutta otetaan uusi nouseminen maaliskuun alkuun, naureskeli mies Instagram Storiesissa.

Hän avasi asiaa myös Ylelle. Suomen Urheiluliiton maajoukkuepomo Jani Tanskanen ilmoitti SE-miehelle MM-uutisen, kun tämä oli kauppareissulla.

– Ihan täysin puun takaa se tuli. Tietenkin haluan maailmanmestaruuskisoihin mennä, kun kutsu tuli. Iloinen yllätys, Samuelsson kertoi Ylelle.

Valintoja/MM-hallijoukkue 

Suomen Urheiluliitto nimennyt seuraavat urheilijat 1.–3. maaliskuuta Glasgow´ssa kilpailtaviin yleisurheilun MM-halleihin:

Miehet, 60 m: Samuli Samuelsson, Ikaalisten Urheilijat.

60 m aj: Elmo Lakka, Jyväskylän Kenttäurheilijat.

Naiset, 60 m: Lotta Kemppinen, HIFK-Friidrott.

800 m: Eveliina Määttänen, Espoon Tapiot.

1500 m: Nathalie Blomqvist, IK Falken Pedersöre.

60 m aj: Nooralotta Neziri, Jyväskylän Kenttäurheilijat, Reetta Hurske Tampereen Pyrintö.

Kolmiloikka: Kristiina Mäkelä, Orimattilan Jymy.

Seiväs: Wilma Murto, Salon Vilpas.

Viisiottelu: Saga Vanninen, Tampereen Pyrintö.

LUE MYÖS