Kaksi vuotta sitten keväällä tipahti todellinen uutispommi maastohiihdosta. Tuolloin 24-vuotias Anamarija Lampic ilmoitti jättävänsä lajin.

Lampic siirtyi ampumahiihdon puolelle. Päätös oli erittäin kova, sillä Lampicia olisi odottanut seuraavana vuonna MM-kotikisat Slovenian Planicassa.

Eikä kyseessä ollut mikään turha tekijä. Lampicin kaapista löytyy hiihdosta MM-hopeaa ja kaksi MM-pronssia. Lisäksi hän on voittanut maailmancupin sprintticupin.

Lampic ei ole onnistunut murtautumaan sen jälkeen ampumahiihdon aivan kirkkaimmalle huipulle. Kivaa tulosta on toki tullut. Päättyneellä kisalla hän otti sijoituksia 10 parhaan joukkoon. Paras veto tuli Hochfilzenin sprintissä, jossa hän oli kahdeksas.

Lampic on nyt laittanut tilannettaan pakettiin sosiaalisessa mediassa. Hän kirjoitti Instagramissa kiitoksensa.

– Isot kiitokset kaikille teille, jotka olette olleet ympärilläni tämän kauden, katsoitte sitten televisiosta ja kannustitte minua televisiosta ja tuitte minua kaikissa tilanteissa.

– Kausi oli todella hyvä! Pääseminen kokonaiscupissa 20 parhaan joukkoon. Olen erittäin ylpeä siitä, mitä saavutin. On vielä paljon parannettavaa. Pitää olla nopeampi ja etenkin tarkempi ammunnassa. Nähdään ensi talvena.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS