Viime viikolla tipahti melkoinen uutispommi, kun paljastettiin, että raskaansarjan nyrkkeilyn legenda Mike Tyson kohtaa Youtube-nyrkkeilijä Jake Paulin heinäkuussa järjestettävässä ottelussa.

Jake Paul on 27-vuotias ja fyysisesti ehkäpä elämänsä huippukunnossa. Iron Mike taas täyttää 58 vuotta 30. kesäkuuta, kolme viikkoa ennen kohuottelua.

UFC-pomo Dana White on Mike Tysonin hyvä ystävä. Hän ei kuitenkaan epäröinyt sanoa suoria sanoja tulevasta kamppailusta. Mies puhui asiasta UFC 299 -tapahtuman yhteydessä.

– Hän (Tyson) suuttuu varmasti minulle, mutta Mike on oikeasti pian 60. Mitä te oikein ajattelette tästä? Mitä vi*un väliä on sillä, mitä minä ajattelen? Ei tämä ole minun otteluni.

– Rakastan Mike Tysonia henkilökohtaisesti ystävänä. Hän on yksi kautta aikojen suosikkiurheilijoistani. En tiedä. Katsotaan, mitä hän pystyy tekemään harjoitusleirillä. En pidä siitä, että tuossa iässä olevat ottelevat.

Whitella on toki myös bisneksen kannalta oma lehmä ojassa. Youtube-nyrkkeilijät ovat tuoneet taloudellista kilpailua kamppailu-urheiluun. Netflixissä nähtävä Paulin ja Tysonin ottelu tulee varmasti olemaan suuri yleisömenestys.

LUE MYÖS