Youtube-nyrkkeilijä Jake Paulin ja raskaansarjan legendan Mike Tysonin on tarkoitus kohdata 20. heinäkuuta järjestettävässä ottelussa.

Kaksikon välinen kohtaaminen on herättänyt paljon keskustelua. Monet hämmästelevät, miten 58 vuotta täyttävä Tyson voi lähteä tuollaiseen leikkiin mukaan. Paul on saanut runsaasti kritiikkiä siitä, että hän lähtee ottelemaan veteraania vastaan. Sitten on myös niitä, jotka uskovat, että Tyson tarjoaa rajun oppitunnin kukkopojalle.

Johonkin tuohon välimaastoon sijoittuu Tysonin edellinen vastustaja Roy Jones Junior. Hän otti yhteen Tysonin kanssa vuonna 2020 järjestetyssä näytösottelussa.

Jones on nyt puhunut Paulin ja Tysonin ottelusta The Lunch Clubin haastattelussa.

– Onhan tuo kunnon ottelu. Erittäin mielenkiintoista seurattavaa, koska Jake Paul on tullut paremmaksi nyrkkeilijäksi, mutta Mike Tyson on edelleen Mike Tyson, vaikka ikää olisi se 58.

Sanotaan, että ”voima lähtee viimeisenä” nyrkkeilijältä. Jones teki selväksi, että Tysonin kohdalla tuo on ainakin totta.

– Kun nyrkkeilin häntä vastaan, löi hän edelleen kuin Mike Tyson. Jos hän lyö täysillä leukaperiin, tulee iso ongelma, oli vastassa kuka tahansa.

– Jos Mike tulee otteluun sillä tavalla kuin yleensä, menee tilanne vaikeaksi Jakelle. Jos Jake pääsee karkuun 4–5 eräksi, niin Jakella on mahdollisuus, mutta hänen täytyy tehdä melkoisia temppuja pysyäkseen pois hänen (Tysonin) ulottuviltaan.

LUE MYÖS