Hiihtokausi on takana. Monet suomalaishiihtäjät ovat laittaneet sesonkiaan pakettiin sosiaalisessa mediassa. Nyt niin on tehnyt myös Lauri Lepistö.

Lepistö myönsi Instagram-päivityksessään, että kausi ei ollut ihanteellinen. Lepistön sesongin kansainvälinen kohokohta oli 12. sija Holmenkollenin maailmancupin 50 kilometrin perinteisen kisassa.

– Melkeen pari viikkoa on kauden päättymisestä ja aika on mennyt todella nopeasti…. Pitkähän se kilpailukausi taas oli, ehti myssyä ulkoiluttaa sielä sun täälä! Vuoristorata on varmasti hyvä sana tälle kaudelle, kun välillä mentiin uran parasta vauhtia ja välillä oltiin tuloslistalla aika kaukana. Syitä löytyy varmasti niin harjoitus-, kuin kilpailukaudelta.

– Naapurit kyselee että vieläkö mennään ens talvena? Tottahan me mennään! Kerätään opit talteen ja suunnataan päättäväisesti tulevaan arvokisakauteen!

Tällä viikolla kerrottiin myös, että Lepistö jatkaa Team Electrofitissä.

– Tulevalle kaudelle rimaa nostetaan, ja erityisenä teemana haluamme urheilijoille pitää tekemisen tasoa, omistautumista sekä hyvää yhteishenkeä. Tälle kaudelle on rakennettu mahdollisimman kova tiimi ja sellainen joukkue, jossa yhteistyö ja tiimihenki ovat urheilijoille tärkeää. Tavoite on aidosti Milano-Cortinan olympialaiset ja siellä menestyminen, se ei ole vaan haaveilua, sanoo joukkueenjohtaja Simo-Viljami Ojanen tiedotteella.

Team Electrofitin urheilijat kaudelle 2024-2025:

Hiihtäjät: Hilla Niemelä, Tiia Olkkonen, Vilma Nissinen, Anni Alakoski, Elsa Torvinen, Rebecca Immonen, Lauri Lepistö, Markus Vuorela, Juuso Haarala, Verneri Suhonen, Wiljam Mattila, Olli-Pekka Laitila

Ampumahiihtäjät: Tuomas Harjula, Heikki Laitinen, Vili Kotikumpu, Santtu Panttila, Joonas Nelimarkka, Turkka Nieminen

Päivitys tästä.

LUE MYÖS