Suomen ampumahiihdon tulevan kauden maajoukkueita ei ole vielä julkaistu. Yksi nimi voidaan varmuudella pyyhkiä pois noilta listoilta ainakin harjoituskauden osalta.

STT uutisoi viime viikolla, että Erika Jänkä ei ole maajoukkueen mukana harjoituskaudella. Jänkä on nyt vahvistanut asian ja kirjoittanut siitä Instagramissa.

– Uusia tuulia ja isoja muutoksia. Huhtikuun aikana roadtrip Ranskassa ja näin ollen hyppäys pysyvämmin ranskalaiseen kulttuuriin, ympäristöön ja elämäntyyliin. Kaiken muun elämässä tärkeiden asioiden ohella, täältä löytyy ne puitteet, jotka mahdollistaa ammattiurheilijan arjen toteutuksen laadukkaasti, aloitti Jänkä.

– Valtavalla innostuksella uuteen harjoituskauteen; erilaisilla näkökulmilla ja tyylillä tehdä asioita uusien valmentajien ja tiimin kanssa valmennuksellisessa päävastuussa jatkossa Robin Duvillard ja Lois Habert, selvitti Jänkä.

– Vuosien jälkeen siis ”omillaan” – erillään Suomen ampumahiihtomaajoukkueen toiminnasta harjoituskauden ajan. Uhka vai mahdollisuus ? Ken tietää, mutta itse koin, että uran tässä vaiheessa, ilman rajuja ratkaisuja palkintoakaan ei voi odottaa, pohti Jänkä.

Koko päivitys tästä.

LUE MYÖS