Suomalainen pikajuoksija Iiris Törrönen on kärsinyt urallaan valtavasti loukkaantumisista. Nainen teki puolitoista viikkoa sitten Espoossa 100 metrin ennätyksensä 12,64.

Oulussa ei kulkenut yhtä vahvasti viikonloppuna. Hän jäi tulokseen 12,66 Ratakauden avauskisassa.

Törrönen otti tilanteen raskaasti. Pikakiituri julkaisi Instagram Storiesissa itkuisen omakuvan.

– Mua harmittaa, kun en oo päässy sisimmässä eroon siitä, että kokisin itteni arvottomaksi arvottomammaksi urheilun (huonojen) tulosten takia. Paljon oon tehnyt töitä sen eteen, mutta tuntuu tosi pahalta, että se on niin syvällä ja läsnä, sanaili Törrönen.

Nainen kirjoitti myöhemmin tunnelmiaan vielä Instagramissa.

– Toivottavasti parempaa luvassa. juoksu ei tuu vielä kun ekat reilu 50m ja tänään lähtökin meni jännityksen piikkiin. kausi vasta alussa mutta pitäis saada luottoa itseen jotta jännitys ei pilais aina. Paska fiilis siis ei muuta.

LUE MYÖS