Juoksija Sara Lappalaisen Olli-aviomies on myös urheilija. Hän on tullut tunnetuksi jääpallokentiltä ja pyöräilijänä.

Sara Lappalainen kertoi torstaina tuohon harrastukseen liittyvistä haasteista. Hän päivitteli aiheesta Instagram Storiesissa.

– Oon ihan tyytyväinen valintaani yleisurheilu. Niinku hermojen kannalta. Jos oot miettinyt pyöräilyä missään muodossa, niin tässä tän kaverin (aviomies) viikon kooste tiivistettynä. Voit sitten miettiä uudestaan.

– Hajonnut vaihtaja, hajonnut etujousi, levinnyt takapaikka, ketjun vaihto, ohjainlaakerien vaihto, hajonnut kiekko, hajonneet ajohousut, klassinen naksumisen metsästys, pyörän pesu x liian monta, satulatolpan huolto, vaihdevaijerien vaihto, listasi juoksija.

– Ja sitten vielä netistä tilattu uutta kamaa varmaan sellaisella summalla, että sitä ei vaimon korvat kestä, naureskeli SE-nainen.

Lappalainen on pääsemässä juoksuradalla kivaan kuntoon. Hän kertoi Paavo Nurmi Gamesin 800 metrin kisan jälkeen tuntojaan Instagramissa.

– Hyviä kisoja ollut viime päivinä. Sunnuntaina Ruotsissa 1500m hyvällä ajalla 4.05. Tiistaina Turussa paras aika kasilla sitten pariin vuoteen 2.00,83. Hyvästä ajasta huolimatta vähän harmitti alussa sattunut kolari joka väistämättä sotki juoksun aika pahasti. Joka tapauksessa, tosi kiva päästä juoksemaan myös kasin kisoja ja ennenkaikkea mahtavinta olla taas vaikeiden vaiheiden jälkeen näin hyvässä kunnossa. Tästä on kiva jatkaa, fiilisteli Lappalainen.

LUE MYÖS