Pika-aituri Elmo Lakan matka Rooman EM-kisoihin ei tuonut toivottua tulosta. SE-mies romahti surkeaan tulokseen 14,10 ja jäi alkueriin.

Lakka otti tilanteen raskaasti. Hän avautui asiasta Instagramissa ja ruoski itseään armotta.

– Totaalinen epäonnistuminen eilisessä alkuerässä täällä Rooman EM-kisoissa veti kyllä mielen todella matalaksi. Harmittaa todella paljon, etten pystynyt näyttämään osaamistani ja tehtyä työmäärää kisojen eteen, en sitten yhtään. Urheilun sanotaan tarjoavan monenlaisia tunteita, mutta tällaista myllerrystä en toivo kyllä kenellekään, avautui Lakka.

– Muutamat päivät kestää varmasti keräillä itseään kasaan tästä kokemuksesta. Toivottavasti kesän tulevat kisastartit tarjoaisivat myös vastapainoksi onnistumisia ja iloa. Nöyrästi töitä tehden sitä kohti, periksi ei anneta! Ja kiitos kaikille teille meikäläistä tsempanneille!

Lakalle tuli valtavasti tsemppiviestejä kommenttiosioon. Muun muassa entinen ampumahiihtäjä Mari Eder ja pika-aituri Nooralotta Neziri tarjosivat tukeaan.

Lakan vuonna 2021 tekemä Suomen ennätys kirjataan 13,31.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS